fredag 1 juni 2018

Flyttat hem

Nu är jag finländare på pappret igen! Jag flyttade hem i onsdags och har mjukstartat sommarlovet med att städa mina garderober, min byrå och storstädat mitt rum. Lite bröllops saker och annat småfix har jag också hunnit med.

Över till själva flytten så kan jag bara säga att jag avslutade min Umeåvistelse på topp. På tisdag cyklade jag med Dennis och Elin först till Avion och sen tillbaka till centrum. I centrum köpte vi lite godsaker och satte oss i solen och njöt. Vi cyklade sen till Nydalasjön och njöt av utsikten där.

När jag kom hem så storstädade jag lägenheten tillsammans med mina roomies. Vi hade sen en liten avskedskväll med tacos och prat hela kvällen. Kent kom sen dit på natten.

På onsdag gick jag, nervös som jag var, till provsalen och fick veta att det var fyra andra som inte hade anmält sig. Vi slappa alla in och skriva men det var skönt att inte behöva stå själv nervöst och vänta. Provet var svårt, det kom flera frågor om saker som vi inte hade till provet så jag får se hur det gick. Alla i klassen var av lika åsikt om provet så jag hoppas det drar ner gränsen för godkänd. Efter provet uträttade jag och Kent en del ärenden innan vi packade ihop de sista av mina saker och städade mitt rum. Vi hängde sen en stund hos Dennis och Elin innan det blev dags att åka mot båten.  Inga kommentarer: