onsdag 16 maj 2018

Soliga dagar

Vädret har minsann varit på topp den senaste veckan! Jag har njutit så mycket som möjligt men eftersom pollen säsongen var så stark när den kom så har jag inte kunnat njuta fullt ut. 

Iallafall på torsdag hängde vi vid villan med familjen halva dagen. På fredag började jag morgonen med att städa lite, sen hängde jag med Kiika hela dagen och hjälpte till med lite ärenden och pyntning inför deras bröllop på lördag. Kent kom dit en stund och vi hämtade pizza åt mig eftersom jag var så sjukt hungrig. På kvällen åkte vi till Dennis villa för bastubad och simning.

På lördag började jag med att njuta på terrassen tillsammans med Wilma innan det blev dags att ställa sig för bröllop. Resten av dagen gick åt till att njuta av Erica och Connys vackra och mysiga bröllop!
Det enda negativa den dagen var att min pollen var väldigt jobbig och gjorde mig jätte trött, så jag kunde inte njuta så mycket som jag ville.
På söndag firade vi morsdag och mitt fadderbarn som fyllt år innan vi åkte till båten. I måndags hade jag labb från 9.15-13, sen kollade jag lite serier tills jag hade en sån huvudvärk att jag måste lägga mig ner och vila. Jag vilade en stund och åkte sen och handlade med Dennis och Elin. När jag kom hem sov jag två timmar innan jag fixade mat. Efter det blev det natt för min del.

I tisdags hade jag ungefär liknande skoldag, och åkte sen till centrum för att köpa tyget som jag hade valt ut till min klänning (jag ska ha ett extra lager tyg till klänningen för att dölja det glansiga). Jag hade haft provbitar hem och kollat vilken som passade med klänningen. Tyget jag skulle ha var tydligen något som inte går att beställa mer av och de hade sålt slut det i helgen, så jag fick gå därifrån utan tyg. För att trösta mig själv köpte jag en frappuccino och en croissant och avnjöt dem i solen innan jag cyklade hem. På kvällen blev jag bjuden på mat till Dennis och Elins.Idag har jag haft en presentation i skolan och planerat inför en annan jag ska ha nästa vecka. Jag har också varit till en annan tygaffär för att se de hade tyget jag behövde. Det hade de inte men de hade ett annat i rätt färg. När jag skulle köpa det hade de inte tillräckligt och det gick inte att beställa mer... typiskt. Så min jakt på ett passande tyg fortsätter!

Inga kommentarer: