tisdag 22 maj 2018

22.05

I torsdags åkte jag hem för sista gången. Jag hade först inte tänkt åka hem fler gånger eftersom jag har rest fram och tillbaka så mycket på senaste tiden, men Kent mutade mig med en överraskning ifall jag kom så då kunde jag ju inte motstå ;)
När jag kom fick jag en blombukett, godis och ett löfte om en dejt på fredag.


På fredagen började jag morgonen med att göra klart inbjudningskorten. Sen åkte jag till Kokkola med mamma och Wilma för att söka efter ett tyg till klänningen, vilket jag också hittade så nu är det fixat. På kvällen åkte jag och Kent ut på dejt och sen till Kents kompis villa med en del andra.

På lördag åkte jag och köpte från och sprejmål. Kent kom sen med pallkragar och matjord och vi planterade blommor som, om det lyckas, ska användas som bordsdekoration till bröllopet sen. Det var länge sen jag har planterat så det var kul att ha en orsak till att göra det. Jag sprejmålade också lite andra dekorationer.

På kvällen åkte vi på us.

På söndag var vi en stor del av dagen i Bosund, sen fixade vi lite med programhäftet och kollade film. Jag kom hit till Umeå i måndags på natten och idag har jag haft en presentation i skolan. Det är egentligen det sista jag har i skolan innan tentan. Imorgon har jag två timmar föreläsning som inte egentligen hör till kursen utan det är något extra, så jag ska så småningom börja packa och ställa mig inför min hemflytt!

Inga kommentarer: