tisdag 17 april 2018

Tillbaka till verkligheten

Jag har nu varit tillbaka i Umeå i en vecka, och jag har hunnit med en hel del. På onsdagen hade vi en crimelabb, då vi låtsades att ett mord hade skett och vi testade alla DNA för att se om det matchade mördarens. Den labben var sjukt kul, och ett extra plus var att vi inte behövde skriva någon rapport på den :)

På fredag skrev jag sen en tenta, som jag också klarade. David och Mia kom hit och hälsade på så jag hängde med dem hos Dennis och Elin hela kvällen. 

På lördag skrev jag högskoleprovet, förhoppningsvis för sista gången. Jag skrev i samma sal som en klasskompis som jag sen blev bjuden på lunch till. Efteråt åkte jag hem, åt, pratade en stund med Kent och åkte sen och bowlade med mina syskon plus deras andra hälft. På kvällen hängde vi sen bara hos Dennis och Elin.

På söndag började jag morgonen med en kort springtur, vilket är värt att nämna eftersom det är länge sen det sist hände. Efteråt blev det kyrka och centrum. Vi hann också umgås hos D och E en stund innan David och Mia åkte till flygplatsen. 

Nu har jag inlett den sista delen av vårens kurs, vilket betyder lite föreläsningar och tre större labbar.  Inga kommentarer: