tisdag 24 april 2018

Finbesök

Förra veckan bestod endast av föreläsningar, vi började 10.15 och höll på till 15.00 alla dagar förutom fredag då vi slutade 12. På torsdag skippade jag föreläsningen efter lunch så då blev den dagen också lite kortare. 

Efter skolan på fredag åkte jag hem, bakade cookies, städade och kollade serier innan Dennis kom och plockade upp mig. Vi åkte mot flygplatsen för att hämta Kent. När vi hade hämtat honom åkte vi och handlade och sen hem. Jag och Kent fixade pizza och slötittade film. När vi höll på ställa oss i säng kom Dennis och Elin på ett snabbt besök.

På lördag vaknade jag tidigt och när det blev för tråkigt att vara vaken själv väckte jag en sömnig Kent ;) Vi åt en lite större och lugn frukost innan vi drog iväg till gymmet med Dennis. Efteråt åkte vi snabbt hem och ställde oss och sen iväg på shopping med mamma, pappa, Wilma och Akki som kom hit med båten. Sen blev det mat och bowling. 

På söndag sov vi lite längre, vi besökte kyrkan och fixade sen mat hos Dennis och Elin. Vi tog också en promenad runt campus innan vi åkte mot flygplatsen. Kents plan var ganska kraftigt försenat så han checkade in bagaget och vi åkte för att kolla lite bostadshus och sen till Dennis och Elin för att kolla Robinson. Kent flög sen hem och den helgen tog slut.

En ny vecka har börjat där jag är i labbet 4 av 5 dagar. I måndags hade jag min sista föreläsning så nu går resten veckan åt att rena proteiner! Så bär det sen hemåt på fredag :)


Pappas försök på en selfie av hela gänget;)

Inga kommentarer: