måndag 19 mars 2018

Levi

Vi hade en skön vecka i Levi, en vecka som gick allt för snabbt.
Vi spenderade tre dagar i backen, var två gånger till simhallen, caféade, bowlade, körde skoter och gick runt i butiker i centrum. Jag lag ner en liten del av min tid på att ta igen skolan också, men det var inget jag prioriterade. 

Vi kom hem ca 20.00 i lördags, Kent packade upp och vi åkte till mitt så jag också fick packa upp. Vi var båda trötta så vi slocknade direkt. På söndag steg jag upp och tog det lugnt från morgonen, sen kom Kent till mitt och vi åkte med mamma och pappa till Dani och Sofias där vi blev bjudna på lunch. Efteråt for vi till mitt så jag vi packa allt och sen åkte vi tillbaka eftersom Dani hade kalas. Där var vi ca 45 minuter innan vi åkte mot båten. 

Idag hade jag en onödig och tröttsam skoldag. Jag hade konstigt huvud och var trött så det gjorde inte dagen bättre heller. När jag kom hem åt jag och spenderade sen två timmar på en labbrapport, sen två timmar framför serier. Då hamnade jag att sluta för mitt huvud höll på spränga, jag hade fått den värsta migränen jag haft på länge. Orsakerna är troligtvis att jag inte har sovit så bra, ätit för mycket sött och skärmtiden förstås. Det blev inte bättre av att jag samtidigt hade mensvärk. Men jag tog min migränmedicin, sov 1,5 timmar och har ätit så nu är huvudvärken borta men jag är jätte trött. Det blir en tidig natt för mig så får vi hoppas att jag lyckas vila upp mig!

Inga kommentarer: