måndag 12 februari 2018

Veckoslutet

I morse vaknade jag efter en urusel natt och ställde mig iväg till skolan, men just innan jag skulle åka så bestämde jag mig för att ge mig själv en ledig måndag. Jag gjorde istället uppgifterna hemifrån och läste på lite inför tisdag och onsdag. På så vis blev min "skoldag" kortare men jag fick uträttat lika mycket, och en kortare dag behövdes den här måndagen. Förhoppningsvis sover jag bättre i natt och orkar med labb 8-17 imorgon. 

Min helg var desto bättre. Fredagen slutade jag 12, chillade och slumrade till redan en åtta tiden. På lördag handlade jag mat och sen bakade jag bröd och bullar i fem(!) timmar. Efteråt satte jag mig framför datorn för att pusta ut och ca halv nio åkte jag till gymmet med Dennis och Elin. Vi körde ett benpass i ett nästan helt tomt gym :) Efter det skypade jag en stund med Kent. På söndag åkte vi på högmässa, åt mat hos Dennis och Elin och kvällen spenderades hos Staffan och Lina och med en del finländare.


Imorgon kommer Kent hit på natten, sen åker vi båda till Finland på torsdag. Det var tänkt att vi skulle kolla en hockeymatch men planerna ändrade så vi ska på någon slags äventyrsbana med Dennis och Elin istället :)

Inga kommentarer: