lördag 17 februari 2018

Förändring

Kent kom till Umeå ca halv 12 på tisdags natten, så vi somnade direkt. På onsdag stannade jag hemma och gjorde skoluppgifterna innan vi åkte iväg till Avion för shopping. Vi köpte mest bröllopssaker men två tränings t-skjortor fick jag också med mig. Vi åt Max innan vi åkte till lägenheten och kollade serier. Efter det åkte vi till Dennis och Elins och sen vidare till Megazone för att testa fortet. Sjukt roliga två timmar fick vi och jag var svettig och hade sjukt av allt klättrande när vi var klara. Jag vill definitivt åka dit igen någon gång och försöka lösa de banor vi inte klarade denna gång!

På torsdag sen skippade jag skolan igen, vi städade, åt, for på lite ärenden igen innan vi kom tillbaka till lägenheten, åt och packade i bilen och styrde kosan mot hamnen. Vi åkte sen bara hem.

Igår jobbade jag med skoluppgifter och hämtade Kesia från dagklubben. När jag sen höll på packa upp och satte två tavlor i sina ramar så märkte jag att jag inte hade någonstans att sätta dom, så det resulterade i att jag möblerade om i rummet. Det har jag inte gjort sen vi flyttade in hösten 2011! Jag blev jättenöjd, rummet känns mycket större nu. På kvällen skötte jag tre syskonbarn, men jag tog med dom på hockeymatch så dit for nästan hela kvällen :)

Före

Efter


Inga kommentarer: