tisdag 9 januari 2018

Tisdagssnack

Jullovet börjar så småningom ta slut, och jag åker tillbaka till Umeå på torsdags morgonen. Jag har en tenta på fredag så mina förmiddagar har gått åt till att försöka plugga på det. Det går si sådär. Jag har lite svårt att koncentrera mig och så vet jag inte riktigt vad jag ska läsa. Det känns som jag kan det mesta men jag är samtidigt rädd att så inte är fallet. Jag ska ta mig igenom alla kapitel och så får det duga så. Klarar jag det inte hamnar jag på omtent men det ser jag sen.

Förutom plugg har jag också varit på bio, på us och haft överrasknings kalas åt Tan som fyllde 30. Vi spelade innebandy, åt pizza och vissa badade.

En stor del av min energi har också gått åt till bröllopet. Stråkkvartett, inbjudningskorten och ringen är i stort sätt färdigt fixat. Lite småändringar på kortet och lite funderingar angående ringen ska ännu göras. Det är sju månader tills vi gifter oss men eftersom jag är en sån kontroll- och planeringsmänniska så har jag i stora sett allting färdigt planerat. På våren kommer jag fokusera på högskoleprovet, att hitta en lägenhet och lite mera små detaljer. 


Bilden är från Stockholm i sommar

Inga kommentarer: