onsdag 22 november 2017

Laborationer och annat

Förra helgen åkte jag, Dennis och Elin hem på torsdag. På fredagen jobbade jag med en labbrapport och på kvällen var det ungdomssamling. Lördagen började med att jag och Kent besökte platsen för vår bröllopsfest, sen fotade vi förlovningsbilder med Sandra, var på förlovningskalas och på kvällen umgicks jag en stund med mina vänner. På söndagen firade vi Elia och Julius innan vi åkte tillbaka till Umeå.

Jag hade tänkt åka hem på fredag den här veckan men jag såg just att båten åker ovanligt sent så jag skulle vara i Finland klockan halv 2 på natten. Så troligtvis åker jag redan på torsdag eftersom jag inte har något viktigt i skolan.

Nu över till denna vecka: jag har haft laborationer igår och idag, sjukt kul har det varit på båda två! Jag har verkligen saknat att få sitta i labbet med den vita rocken och experimentera med allt möjligt! Ännu imorgon har vi en labb den här veckan och sen tre till inom två veckor. Ett extra plus är att det står i schemat att vi ska sluta kring 16 men vi har slutat mellan 11 och 12. Jag hoppas jag gör det imorgon också för annars kan det bli svårt för mig att hinna hem via. Nåja det lär ju synas :)

Här kommer bilder av min mat och från förlovningen.
Inga kommentarer: