fredag 3 november 2017

Hemma

Igår tog jag båten hem till Finland så nu sitter jag här hemma och chillar. Jag gjorde nästan alla skoluppgifterna på båten så Jag har knappt något att göra idag. Ett varv till biblioteket har jag hunnit med och snart ska jag köra Wilma till skolan, sen vet jag inte vad jag ska hitta på :)

Kent kom ju och hälsade på till Umeå förra helgen. Han kom på fredag eftermiddag så vi började med att fixa mat och baka cinnamon rolls. Efteråt cyklade vi iväg och handlade och besökte Dennis och Elin en stund innan vi åkte hem. På lördagsmorgonen skrev jag en tent som gick åt skogen, jag hoppas bara att jag är godkänd så jag slipper skriva om den. På lördagskvällen tittade vi på Kaj med Dennis och Elin, åt Max och drack kaffe hos mig. På söndag började vi med att besöka kyrkan, sen fixade vi mat och kvällen spenderades vid Dennis och Elins. Kent åkte hem tidigt på måndagsmorgonen.


Annars har jag börjat min kemikurs, och det är så skönt och kul att få läsa kemi igen! Och den här kursen är väldigt grundläggande så det borde inte vara så mycket nytt så jag kan ta det lugnt såhär inför julen, perfekt!

Bild är av min säng eftersom jag äntligen har ett vitt sängtäcke :)


Inga kommentarer: