söndag 3 september 2017

Första veckan

Jag har nu varit en hel vecka i Umeå och jag trivs som fisken i vattnet. Mina dagar har ju förstås innehållit skola, men också en del annat. Jag har oftast lektioner från morgonen och självstudier efter lunch. Det betyder att jag "slutar" de flesta dagar klockan 12. Men då åker jag hem och pluggar istället.

Mera ingående så var tisdagen en introduktionsdag, vi fick en massa info och lärde känna klassen lite bättre. På kvällen var jag med Dennis och Elin till en del olika butiker.

På onsdag hade jag lektion i skelettets grundläggande anatomi från morgonen och när jag slutade 12 cyklade jag hem och åt och pluggade. Kvällen spenderades hemma med en del packande eftersom jag skulle flytta på torsdag.

Torsdagen var en ledig dag för mig, så jag började flytta redan från morgonen. Elin började sent så hon hjälpte till. Vi förde alla sakerna till lägenheten, handlade och sen tog vi kaffepaus innan Elin åkte iväg till skolan. Då åkte jag hem till mitt och började packa upp. Jag träffade också en av tjejerna, hon är väldigt trevlig. På kvällen hämtade Dennis och Elin mig och vi åkte på loppis.

Fredagen var en halv dag, denna gång studerade vi musklernas anatomi. När jag kom hem åt jag och pluggade. Kvällen spenderades med Dennis och Elin och en massa gott.

Lördagen inleddes med ett besök till Ica, sen bakade jag och på kvällen blev det Max och kaffe med en del andra finländare.

Idag åkte vi iväg till kyrkan som började 11, sen uträttade vi en del ärenden och åkte till Dennis och Elins för att baka pizza. Ikväll har jag skypat med Kent, det var skönt och kul att få avsluta veckan med det samtalet.

Nu blir det sängen för mig så Gonatt alla!

3 kommentarer:

Lisbeth86 sa...

Jag sku kona plugg liti anatomi me de, sku behöv repetera liti 😉

Amanda sa...

joo ;)

Sandra sa...

Låter härligt! Glad att du trovs:)