tisdag 4 april 2017

Levi bland annat

Jag tog tydligen en två veckors paus från bloggen, men så kan det gå. En del har hänt sen sist så jag ska berätta kort.

Jag skrev matte och kemi på onsdag och fredag. Båda kändes bra och jag har fått lärarnas bedömning och jag är nöjd. Det är ju ännu inte helt säkert vilket vitsord jag får så jag väntar med spänning på de verkliga resultaten. 

På lördags morgonen körde vi till Levi, där jag sen tillbringade en vecka med Kent och hans familj. Det var en rolig vecka som innehöll snowboardsåkning, solande, skidning och spabadande. Det var första gången på länge jag stod på skidor, och det märktes. Jag var nybörjare på snowboardet så det gick lite sådär. Men jag började få kläm på det och kände mig relativt säker i backen på fredag när vi beslöt att åka till backen. Jag är ännu lite rädd för farten och på ett ställe for det lite för hårt. Jag försökte bromsa men lyckades istället rasa i backen och slog i huvudet. Ner jag först vaknade var mitt närmsta minne borta men det kom så småningom tillbaka. Vettskrämd började jag gråta i backen eftersom jag inte minndes hur vi kommit oss dit ;) Men jag och Kent rännde ner och hans mamma hämtade bilen så vi kunde fara till stugan. När vi var framme där hade jag fått ont i huvudet och börjat må illa. Jag kastade upp några gånger och vilade så fick jag tillbaka lite styrka. Sen blev det en tidig natt för på lördag steg jag och Kent upp 4:15 för att köra till Övertorneå för att jag skulle skriva högskoleprovet. Kent var i Haparanda så länge jag skrev och hämtade mig sen och vi körde hemåt. Vi får se hur länge det är tills jag vågar mig på brädan igen 😉😂

I söndags tog vi det bara lugnt och jag vilade för att samla styrka till den här veckan, som innebär jobb. Idag och igår har jag jobbat vi Snellmans, och så fortsätter det åtminstone hela april. Lite vinglig är jag ännu efter hjärnskaknigen men annars går det bra :)

Här kommer en bildbomb från Levi. Kvalitén är tyvärr väldigt dålig tackvare att blogger försämrar den.

         

                                               

                                               

        

        

       

                                            

                                            

    

     

      

       

       

                                     
     

Inga kommentarer: