fredag 18 juli 2014

De första dagarna

På måndagen startade bussen halv sex på morgonen från Jakobstad. Vi körde ner till Helsingfors och flög därifrån till Island. Vi fick stiga på det nya planet nästan direkt, så skönt när vi inte behövde sitta och vänta. Därifrån var det en lite över 7 h flygresa till Seattle. Väl framme tog tullen lite väl länge, men jag vet inte varför. Sen var det en 2 h och 30 min bussresa förrän vi var framme vid kyrkan i Hockinson. Där hämtade familjen oss och vi åkte till huset. 23.20 i Usa och 09.20 här i Finland var vi äntligen framme vid huset.


 Lagom pigga men äntligen framme i Seattle.


Första dagen vaknade vi tidigt och valde att stanna hemma och ta det lugnt istället för att göra något. Vi hängde vid poolen, njöt av vädret och åt.  På kvällen frågade Millie om vi ville komma med ut och vara med henne och hennes kompisar. Vi åkte till Starbucks parkeringen och blev presenterad för många ungdomar från kyrkan.


Den stora, fina husbilen som vi bodde i.:)Baksidan av huset.


Och framsidan av huset.


På onsdagen vaknade vi tio, steg upp, åt frukost och åkte iväg och shoppade. Jag fyndade mycket och påväg hem så började vi fundera på när rodeon startade. Vi trodde den startade fem, så vi åkte dit, köpte biljetter och skulle åka in. Men den började först sju! Så vi satt där och väntade i två timmar. När den väl började så var vi så trötta att vi bara såg lite av början och åkte sedan hem.

På kvällen åkte vi till en brasa vi Isaiahs med några andra. Bilderna är dåliga för det var så mörkt på kvällarna.Av någon konstig anledning verkar alla har tycka väldigt mycket om Mountain Dew.


jag försökte ta en bild av Isaacsons(vår familjs) utsikt. De bodde uppe i berget så man såg ut över Portland.

Inga kommentarer: